Меню

знайти нас
назад до модельного ряду
E-Pace
E-Pace

Вiд 1 764 396 гривень

F-Pace
F-Pace

Вiд 1 947 048 гривень

I-Pace
I-Pace

Вiд 2 698 488 гривень

XF
XF

Вiд 2 150 532 гривень

XE
XE

Вiд 1 610 016 гривень

F-Type
F-Type

Вiд 3 009 182 гривень

СПЕЦІАЛЬНІ ВЕРСІЇ (SVO)

ВДОСКОНАЛЕНИЙ JAGUAR I-PACE: НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ І ПРИСКОРЕНА ЗАРЯДКА

ВДОСКОНАЛЕНИЙ JAGUAR I-PACE: НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ І ПРИСКОРЕНА ЗАРЯДКА

•    Відтепер повністю електричний кросовер I-PACE з новою інформаційно-розважальною системою, трифазним заряджанням змінним струмом вдома та орієнтованими на водія технологіями
•    Інформаційно-розважальна система Pivi Pro: управління як смартфоном, програма навігації самостійно визначає маршрут до найближчої зарядної станції, розраховує вартість зарядки і її тривалість 
•    Прискорена зарядка вдома: після години заряджання авто від джерела трифазного змінного струму потужністю 11кВт забезпечено запас ходу 53 км (за циклом WLTP) 
•    Покращений зв’язок: бездротовий зарядний пристрій, оновлення програмного забезпечення онлайн
•    Технології допомоги водію: нова 3D-камера колового огляду та камера ClearSight, що транслює у дзеркалі заднього виду огляд позаду автомобіля
•    Комфорт пасажирів: іонізація повітря у салоні під час заряджання чи подорожі через фільтр PM2.5, що затримує ультрадисперсні частинки та алергени 
•    Виразніший дизайн: оздоблення решітки радіатора кольору Atlas Chrome у стандартній комплектації, розширена палітра кольорів кузова, нові 19-дюймові диски і пакет Bright Pack із акцентами на деталях дизайну, за що I-PACE отримав нагороду Автомобіль Року

 

Jaguar I-PACE — перший у світі преміальний повністю електричний кросовер — наразі презентований з прискореною зарядкою та інтуїтивно зрозумілою інформаційно-розважальною системою. Після дебюту у 2018 році, авто отримало 80 світових нагород — серед них у 2019 році Авто Року у Світі, Дизайн Року у Світі та Екологічний Автомобіль у Світі. Розірвавши шаблони і представивши електрокари у преміум сегменті, за 2 роки Jaguar I-PACE став відомим у світі. 

 

 

В Україні I-PACE став абсолютним лідером за реєстраціями нових електрокарів у 2019 році. За минулий рік зареєстровано 148 автомобілів цієї моделі — 22% частки ринку усіх нових зареєстрованих електрокарів у країні. 

 

Із двома електричними двигунами на кожній осі, потужністю 400 к.с. із максимальним крутним моментом 696 Нм, алюмінієвою конструкцією та низьким центром ваги – I-PACE пропонує баланс продуктивності повного приводу, вишуканості та спритності. 

 

Прискорена зарядка і зручність 

 

 

Відтепер I-PACE оснащений вбудованим зарядним пристроєм потужністю 11 кВт, що дозволяє зарядити авто у прискореному темпі від трифазних джерел електроенергії. Підключатися можна до настінної домашньої зарядної станції потужністю 11 кВт, що дасть 53 км* запасу ходу після заряджання протягом години (WLTP). Щоб зарядити акумулятор від 0 до 100% — потрібно лише 8,6 години. Це ідеальний спосіб заряджання вночі в домашніх умовах. 

Однофазні джерела струму та використання настінних домашніх зарядних станцій потужністю 7 кВт забезпечують до 35 км запасу ходу після години зарядження. Повний заряд за таких умов можливий за 12,75 години. Заряджаючись під час руху від зарядного пристрою потужністю 50 кВт, за 15 хвилин авто отримає запас ходу до 63 км. За ці ж 15 хвилин, зарядний пристрій потужністю 100 кВт надасть запас ходу до 127 км. 

 

 

Окрім швидкості заряджання, для водія та пасажирів важливі також здоров’я та комфортне перебування у салоні. Відтепер повітря іонізується через фільтрацію PM2.5, що затримує ультрадисперсні частинки та алергени ззовні. I-PACE здатен фільтрувати повітря ще до подорожі. Під час зарядки можна використовувати систему попереднього кондиціонування, що оптимізує температуру акумулятора, очищує повітря від алергенів перед поїздкою. Вдосконалена система кліматичного контролю регулює енергоефективність опалення чи охолодження до чотирьох зон незалежно. 

 

Розширені технології, системи підключення та навігація

 

 

Нова інформаційно-розважальна система Pivi Pro є родзинкою просторого та розкішного інтер'єру. Віртуальна цифрова панель приладів із екраном 12.3, 10-дюймовий верхній та 5-дюймовий нижній сенсорні екрани**, а також багатофункціональні сенсорні поворотні перемикачі поєднуються з чіткою графікою. Так водій інтуїтивно швидше звикає до екрану та управління.  Нова структура меню у стилі мінімалізм полегшує навігацію системою, а щоденно затребувані налаштування та функції доступні в один клік на головному екрані. Оновлена система вдвічі скорочує етапи, які водій проходив для встановлення пункту призначення. Карта ж масштабується та переміщується кінчиками пальців, як у смартфоні.  

Pivi Pro допомагає прокласти оптимальний маршрут. Із алгоритмами самовдосконалення, навігація оптимізує маршрут, і може зупиняти голосові вказівки, коли водій подорожує знайомою дорогою. Карти постійно актуалізуються через бездротове оновлення (SOTA). Pivi Pro автоматично додає зарядні станції до обраного маршруту, обираючи оптимальні для скорочення часу подорожі. Якщо ж вони тривалі – Pivi Pro інформує про передбачуваний рівень заряду після прибуття у кожну точку маршруту***.

Вдосконалений I-PACE доступний з додатковою панеллю бездротової зарядки під центральною «левітуючою» консоллю. 

 

Допомога водію та комфорт

 

 

I-PACE розроблений для максимального захисту та комфорту власника і його родини, за що отримав топ-місце у п'ятизірковому рейтингу EuroNCAP (європейська програма оцінки безпеки автомобілів).

Сучасна діджитал технологія допомагає водіям та учасникам дорожнього руху через покращену видимість шляху. Нова 3D камера колового огляду забезпечує огляд на 360° та відображає потенційну небезпеку на центральному сенсорному екрані.

У салоні дзеркало заднього виду ClearSight посилює видимість: водій бачить дорогу позаду навіть із трьома пасажирами на задньому сидінні чи завантаженим під стелю 656-літровим багажником. ClearSight використовує задню камеру з ширококутним об’єктивом, підключену до екрану у дзеркалі без рамки. Через перемикач дзеркала водій змінює огляд зі стандартного дзеркала на трансляцію з камери. Інтегрована в модуль антени на даху, камера працює в умовах слабкого зовнішнього освітлення, а захисна губа та гідрофобне покриття відштовхують воду і оберігають об’єктив камери від забруднень.

Також клієнти зможуть насолоджуватись вдосконаленою системою об'ємного звучання Meridian 3D Surround Sound System із технологією TrifieldTM. Із двома додатковими динаміками у стелі салону, загалом доступно 16 динаміків та один сабвуфер, що гарантує приємну подорож для всіх пасажирів.

 

Нові опції для майбутніх власників 

 

Доповненням до нового оздоблення решітки радіатора кольору Atlas Grey став новий опціональний пакет зовнішнього оздоблення Bright, доступний для всіх моделей у лінійці I-PACE. Пакет Bright підкреслює захоплюючий дизайн I-PACE завдяки: решітці радіатора кольору Noble Chrome, кришкам дзеркал заднього виду у кольорі Atlas Grey, обрамленню вікон відтінку Satin Chrome та задньому випускному отвору кольору Atlas Grey. Сучасний опціональний пакет оздоблення Black розширений глянцевим чорним покриттям задніх емблем.

Наразі оновлена палітра фарб – це кольори Caldera Red, Portofino Blue та Eiger Grey. 

 

 

Jaguar I-PACE розроблений для комфортного володіння і простої експлуатації електрокару: 

 

•    Із запасом ходу до 470 км (WLTP) від акумулятора у 90 кВт*год, клієнтам із середньодобовим пробігом потрібно заряджати I-PACE лише раз на тиждень****.
•    На акумулятор I-PACE діє гарантія 8 років або 160 000 км.
•    Інструмент розрахунку запасу ходу на https://www.jaguar.ua/ дозволяє визначити, як швидкість, температура навколишнього середовища та налаштування клімат-контролю впливають на реальний запас ходу.
•    Jaguar розробив додаток iGuide для спрощеного пошуку і розуміння ключових елементів управління електрокаром. Він також є посібником власника автомобіля у мобільному телефоні, даючи відповіді на запитання щодо зарядки.
•    Під час зарядки на громадських станціях, кабель зарядки блокується після зачинення авто – його неможливо відключити до відкриття електрокару, що дає власникам свободу вільного пересування на будь-якій локації, поки авто заряджається. 
•    Еко-режим електромобіля зберігає запас ходу, зменшуючи витрати енергії та заохочуючи до економного стилю водіння. Це впливає на температуру у салоні, рециркуляцію повітря та інше.
•    I-PACE оснащений функцією бездротового оновлення програм (SOTA). Системи, включно з інформаційно-розважальною, управлінням акумулятором та зарядкою, оновлюються віддалено і електрокар вдосконалюється самостійно. 
 

 

 

В Україні в офіційних дилерських центрах вдосконалений Jaguar I-PACE у наявності з’явиться у 4 кварталі 2020 року, тож зараз найкращий час щоб створити автомобіль за власним смаком за допомогою конфігуратора. 

 

Створіть Ваш власний ідеальний Jaguar

Для створення Вашого автомобіля мрії зовсім не обов’язково відвідувати дилерський центр. Оберіть комплектацію, колір кузова та салону, необхідні опції та індивідуальні аксесуари за допомогою конфігуратора.

Після завершення процесу, надсилайте конфігурацію офіційному дилеру Jaguar Land Rover Київ Аеропорт, а ми, якнайшвидше замовимо і доставимо його для вас.

Більш точну, детальну та остаточну інформацію щодо цін та характеристик автомобіля, Ви завжди можете отримати в нашому дилерському центрі на Бориспільському шосе.

СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ
Створіть Ваш власний ідеальний Jaguar

 

 


* Збільшення запасу ходу розраховується за циклом WLTP за 1 годину/15 хвилин
  
** Нижній сенсорний екран є опціональним для моделі S і стандартним для решти комплектацій

*** Функції навігації продовжуватимуть удосконалюватися за допомогою бездротових оновлень програмного забезпечення. Уточнювати про доступність функцій навігації та прогнозування маршруту з урахуванням зарядних станцій в Україні потрібно в офіційних дилерських центрах

**** На основі даних, отриманих програмою Jaguar Go I-PACE у Великобританії

Запис на тест-драйв Запис на тест-драйв
Замовити брошуру Замовити брошуру
Зворотній зв’язок Зворотній зв’язок